Allotjament
familiar al cor de
Cala Santanyí

L'Hotel

Hotel Palmaria es troba al costat de la mar, a Cala Santanyí, a 50 metres de la platja, a prop d’un bosc de pins amb vistes espectaculars.

Amb la conservació d ́aquest espai natural, els propietaris de l ́hotel volem complementar la nostra oferta turística amb un element que considerem molt important, disposar d’un entorn en estat natural. Us oferim allotjament en un establiment de caràcter familiar, de 21 habitacions amb balcó o terrassa, totes amb vista directa al mar, en un lloc allunyat del trànsit de carreteres, ideal per a tot tipus d’estiuejants que busquin pau i tranquil·litat.

L'entorn

Santanyí és una de les poblacions més atractives de l’illa, fundada l’any 1300 pel rei En Jaume II de Mallorca. L’església medieval, documentada ja al segle XIV, i el temple parroquial del segle XVIII formen un conjunt històric de molt caràcter, amb la bellesa inigualable de la seva pedra daurada i el monumental orgue de Jordi Bosch, una autèntica joia cada dia més valorada. L’antiga trama urbana de la vila cobra una vida especial els dimecres i els dissabtes, quan el bullici del mercat omple la vila de color i sons multiculturals.

Un dels grans atractius del terme municipal el conforma la diversitat paisatgística d ́unes cales de singular bellesa. Cala Figuera és un port tradicional de pescadors amb una important indústria de bars i restaurants. Mondragó és un parc natural que aglutina un grapat de cales verges amb ombres de frondoses pinedes i aigües cristal·lines. A prop de l’arc natural des Pontàs es troba Cala Llombards amb una platja al fons. Les cales que
gaudeixen de més fama a la zona són s’Almunia i el caló des Moro.


Cala Santanyí és una bella entrada marina situada al sud-est de l’illa de Mallorca, a 51 km de l’aeroport de Palma i a 3 km del nucli històric de Santanyí. És una petita cala oberta entre penyes d’alçada discreta i proveïda d’una petita platja d’arena fina, amb pinedes, sol i transparents aigües mediterrànies, un lloc summament atractiu i singular.

Desplaça cap amunt
Chat
Help
en línea
🇪🇸 Hola, ¿cómo podemos ayudarte? | Hola, com et podem ajudar?
🇩🇪 Hallo, wie können wir Ihnen helfen?
🇬🇧 Hello, how can we help you?